Klippning & färg

 
 

Jag erbjuder

  • Klippning
  • Sling-och Färgbehandling
  • Skäggtrimning
  • Rakning med kniv
 

 

nak

Ett australiskt hårvårdsföretag som erbjuder frisörindustrin professionella hårvårdsprodukter. Australien är väldigt livsstildrivet och detta återspeglas i deras produktsortiment. De är inspirerade av deras unika läge och påverkas av dess soldränkta miljö, oändliga blå himmel, omgivande oceaner och majestätiska landskap. Nak Haircare drivs av en äkta passion att skapa underbara produkter som du kommer älska. Alla produkterna är sulfatfritt, parabenfritt och 100% veganskt.
 

 

Nõberu of Sweden föddes ur en idé om ett heltäckande varumärke för män som skiljer sig från mängden. Produkter som varken luktar granbarr eller som säljs med avklädda kvinnor i reklamen. Vi är dedikerade till mer än att sälja bra produkter -vi vill förändra marknaden och samhällets sätt att se på manlig skönhetsvård. Vi strävar efter att skapa en värld där mannen inte behöver vara tuff, hård och macho -om han inte vill.

Nõberu of Sweden ska inte bara följa trender utan också skapa dem. Vi vill inte leva i en värld där alla män stöps in i en och samma form och där omsorg på mannens skönhet anses omanlig. Vi vet hur mycket ett väldoftande skägg eller en nyrakad haka kan göra för självförtroendet och vi vill ge männen rätt till egentid i badrummet. Vi vill vara äkta influensers och ha en genuin ambition om att förändrade sociala normer som hindrar män från att våga bry sig om sig själva.